Fotowedstrijd 2020

Fotowedstrijd ‘nieuwjaarsduik in beeld’

De nieuwjaarsduik wordt in Zandvoort al vele jaren georganiseerd, vorig jaar was al weer de 61e editie. Dit jaar zal het door de coronacrisis anders lopen dan normaal. Geen moedige duikers die de zee in rennen, geen aanwezigen om ze aan te moedigen en geen

reddingsbrigade om een oogje in het zijl te houden. Wij willen er toch nog een klein beetje een feest van maken. In plaats van de gebruikelijke duik zal er een fototentoonstelling op de boulevard komen!

Wij vragen daarom aan alle duikers en niet duikers om een kijkje te nemen naar de mooie foto’s die zij de afgelopen jaren tijdens de duik hebben gemaakt en deze naar ons op te sturen. Alle foto’s zullen bekeken worden en uit de inzendingen zullen de leukste, mooiste en feestelijkste foto’s gekozen worden om tentoongesteld te worden op de boulevard. Denk erom of de mensen die er op staan dit oké zouden vinden.

Dus heb jij nou leuke foto’s en wil je die eventueel zien hangen op de boulevard, mail ze dan tot en met 23 november naar zandvoortnieuwjaarsduik@gmail.com.

Spelregels fotowedstrijd

De foto’s kunnen tot en met 23 november naar zandvoortnieuwjaarsduik@gmail.com gestuurd worden.

Iedereen mag maximaal 5 foto’s opsturen, iedereen maakt kans op 1 plek op de boulevard.

De foto’s gaan over de nieuwjaarsduik in Zandvoort.

De leukste foto’s worden ook op de website geplaatst.

De foto’s krijgen naamvermelding en blijven eigendom van de fotograaf. Ze worden alleen gebruikt voor deze wedstrijd.

De ingestuurde foto’s mogen in beperkte mate bewerkt worden door de stichting, om er voor te zorgen dat ze optimaal tentoongesteld kunnen worden.

De fotograaf vrijwaart de stichting Nieuwjaarsduik Zandvoort voor claims van geportretteerden